Ostestænger: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(New page: *150 g margarine *150 g mel *1/2 tsk salt *1/4 tsk paprika *150 g reven ost *1/2 æg Kom mel salt og paprika i en skål. Bland det go smulder magarinen i med hænderne til det er en ensar...)
 
No edit summary
 
(9 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Bagværk}}
====Ingredienser====
*150 g margarine
*150 g margarine
*150 g mel
*150 g mel
*1/2 tsk salt
*1/2 tsk salt
*1/4 tsk paprika
*1/4 tsk paprika
*150 g reven ost
*150 g reven ost (evt. parmesan)
*1/2 æg
*1/2 æg


Kom mel salt og paprika i en skål. Bland det go smulder magarinen i med hænderne til det er en ensartet grynet masse.
====Fremgangsmåde====
 
Kom mel salt og paprika i en skål.
 
Bland det og smulder magarinen i med hænderne til det er en ensartet grynet masse.
 
Bland æg og ost i.
 
Lad det hvile i køleskab i 1/2 time.
 
Kom lidt mel på bordet og rul dejen ud, lav stykker på 1 x 10 cm.


Bland æg og ost i og lad det hvile i køleskab i 1/2 time.
Bages på øverste rille ved 200º, 5-7 minutter til de er lysebrune.


Kom lidt mel på bordet.
Rul dejen ud og lav stykker på 1 x 10 cm.


Bages på øverste rille ved 200 5-7 minutter til de er lysebrune.
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 13:46, 4 December 2016

Ingredienser

  • 150 g margarine
  • 150 g mel
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk paprika
  • 150 g reven ost (evt. parmesan)
  • 1/2 æg

Fremgangsmåde

Kom mel salt og paprika i en skål.

Bland det og smulder magarinen i med hænderne til det er en ensartet grynet masse.

Bland æg og ost i.

Lad det hvile i køleskab i 1/2 time.

Kom lidt mel på bordet og rul dejen ud, lav stykker på 1 x 10 cm.

Bages på øverste rille ved 200º, 5-7 minutter til de er lysebrune.


<google>DANSK</google>

id=siteTree