Ostestænger: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
 
(One intermediate revision by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Bagværk}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====


Line 6: Line 6:
*1/2 tsk salt
*1/2 tsk salt
*1/4 tsk paprika
*1/4 tsk paprika
*150 g reven ost
*150 g reven ost (evt. parmesan)
*1/2 æg
*1/2 æg



Latest revision as of 13:46, 4 December 2016

Ingredienser

  • 150 g margarine
  • 150 g mel
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk paprika
  • 150 g reven ost (evt. parmesan)
  • 1/2 æg

Fremgangsmåde

Kom mel salt og paprika i en skål.

Bland det og smulder magarinen i med hænderne til det er en ensartet grynet masse.

Bland æg og ost i.

Lad det hvile i køleskab i 1/2 time.

Kom lidt mel på bordet og rul dejen ud, lav stykker på 1 x 10 cm.

Bages på øverste rille ved 200º, 5-7 minutter til de er lysebrune.


<google>DANSK</google>

id=siteTree