Ostestænger: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(New page: *150 g margarine *150 g mel *1/2 tsk salt *1/4 tsk paprika *150 g reven ost *1/2 æg Kom mel salt og paprika i en skål. Bland det go smulder magarinen i med hænderne til det er en ensar...)
 
No edit summary
Line 6: Line 6:
*1/2 æg
*1/2 æg


Kom mel salt og paprika i en skål. Bland det go smulder magarinen i med hænderne til det er en ensartet grynet masse.
Kom mel salt og paprika i en skål.


Bland æg og ost i og lad det hvile i køleskab i 1/2 time.
Bland det og smulder magarinen i med hænderne til det er en ensartet grynet masse.


Kom lidt mel på bordet.
Bland æg og ost i.
Rul dejen ud og lav stykker på 1 x 10 cm.


Bages på øverste rille ved 200 5-7 minutter til de er lysebrune.
Lad det hvile i køleskab i 1/2 time.
 
Kom lidt mel på bordet og rul dejen ud, lav stykker på 1 x 10 cm.
 
Bages på øverste rille ved 200º, 5-7 minutter til de er lysebrune.

Revision as of 08:10, 2 September 2007

  • 150 g margarine
  • 150 g mel
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk paprika
  • 150 g reven ost
  • 1/2 æg

Kom mel salt og paprika i en skål.

Bland det og smulder magarinen i med hænderne til det er en ensartet grynet masse.

Bland æg og ost i.

Lad det hvile i køleskab i 1/2 time.

Kom lidt mel på bordet og rul dejen ud, lav stykker på 1 x 10 cm.

Bages på øverste rille ved 200º, 5-7 minutter til de er lysebrune.

id=siteTree