Opskrifter med filodej

From Yggenyk
Revision as of 13:00, 17 May 2015 by WikiSysop (talk | contribs) (Created page with "====Ingredienser==== * 2 røde peberfrugter * 250 g ricotta ost * 350 g feta * 150 g revet parmesan * 4 æg * ½ tsk muskatnød * sort peber * 1 fed hvidløg * ½ dl finthakke...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Ingredienser

  • 2 røde peberfrugter
  • 250 g ricotta ost
  • 350 g feta
  • 150 g revet parmesan
  • 4 æg
  • ½ tsk muskatnød
  • sort peber
  • 1 fed hvidløg
  • ½ dl finthakket persille
  • 2 spsk finthakkede kapers


  • filo dej
  • 1 dl smeltet smør
  • 1 dl oliven olie

Fremgangsmåde

Del peberfrugterne i halve og fjern stilke og kerner.
Grill dem i ovnen med skindet op til det bliver mørkt og kan pilles af.
Put dem i en plastic pose, og lad dem køle af i 10 minutter.
Tag peberfrugterne ud af posen, og pil skindet af med fingrene. Skrab evt. det sidste af med en kniv.
Hak peberfrugterne fint.


Bland ricotta, feta og parmesan, æg, muskat, pebber, hvidløg, persille og kapers til en stiv blanding.


Tænd ovnen på 190°C.

id=siteTree