Opskrifter med filodej: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 2: Line 2:
* [http://www.kalu.dk/spinat-og-feta-i-filodej.aspx Spinat og feta i filodej]
* [http://www.kalu.dk/spinat-og-feta-i-filodej.aspx Spinat og feta i filodej]
* [http://www.kalu.dk/indbagt-ost-i-filodej.aspx Indbagt osti filodej]
* [http://www.kalu.dk/indbagt-ost-i-filodej.aspx Indbagt osti filodej]
* [[http://www.yggenyk.dk/wiki/Fatayer_bi_sabanekh_-_Filodej_med_spinat_og_feta Fatayer bi sabanekh - Filodej med spinat og feta]]
* [[Fatayer bi sabanekh - Filodej med spinat og feta]]


==Italiensk inspireret ostefyld==
==Italiensk inspireret ostefyld==

Revision as of 13:19, 17 May 2015

Italiensk inspireret ostefyld

Ingredienser

  • 2 røde peberfrugter
  • 250 g smuldret ricotta ost
  • 350 g smuldret feta
  • 150 g revet parmesan
  • 4 æg
  • ½ tsk muskatnød
  • sort peber
  • 1 fed hvidløg
  • ½ dl finthakket persille
  • 2 spsk finthakkede kapers


  • filo dej
  • 1 dl smeltet smør
  • 1 dl oliven olie

Fremgangsmåde

Del peberfrugterne i halve og fjern stilke og kerner.
Grill dem i ovnen med skindet op til det bliver mørkt og kan pilles af.
Put dem i en plastic pose, og lad dem køle af i 10 minutter.
Tag peberfrugterne ud af posen, og pil skindet af med fingrene. Skrab evt. det sidste af med en kniv.
Hak peberfrugterne fint.


Bland ricotta, feta og parmesan, æg, muskat, pebber, hvidløg, persille og kapers til en stiv blanding.


Tænd ovnen på 190°C.

<google>DANSK</google>

id=siteTree