Moussaka - Μουσακάς: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 23: Line 23:


=====Bechamelsauce=====
=====Bechamelsauce=====
85 g smør
* 85 g smør
95 g hvedemel
* 95 g hvedemel
750 ml mælk
* 750 ml mælk
50 g parmesan
* 50 g parmesan
6 æggeblommer
* 6 æggeblommer
½ tsk muskatnød
* ½ tsk muskatnød
 
* hvid peber


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
º
º
<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 19:57, 14 July 2012

Ingredienser

  • 4 auberginer

Rasp

Kødsauce
  • 700 g hakket lammekød
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 stor dåse tomatpure (140 g)
  • 2 dl glas hvidvin
  • 1 oksebouillon terning
  • 6 fed hvidløg
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 3 løg
  • 2 tsk allehånde pulver
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk muskatnød
  • 1 tsk timian
  • 4 laurbærblade
  • 2 tsk salt

1 tsk peber

Bechamelsauce
  • 85 g smør
  • 95 g hvedemel
  • 750 ml mælk
  • 50 g parmesan
  • 6 æggeblommer
  • ½ tsk muskatnød
  • hvid peber

Fremgangsmåde

º <google>DANSK</google>

id=siteTree