Moussaka - Μουσακάς: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== ====Fremgangsmåde==== º <google>DANSK</google>')
 
No edit summary
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Opskrifter}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 4 auberginer
Rasp
=====Kødsauce=====
* 700 g hakket lammekød
* 2 dåser hakkede tomater
* 1 stor dåse tomatpure (140 g)
* 2 dl glas hvidvin
* 1 oksebouillon terning
* 6 fed hvidløg
* 2 spsk hvidvinseddike
* 3 løg
* 2 tsk allehånde pulver
* 1 tsk rosmarin
* 1 tsk kanel
* 1 tsk muskatnød
* 1 tsk timian
* 4 laurbærblade
* 2 tsk salt
1 tsk peber
=====Bechamelsauce=====
85 g smør
95 g hvedemel
750 ml mælk
50 g parmesan
6 æggeblommer
½ tsk muskatnød
====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
º
º
<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 19:56, 14 July 2012

Ingredienser

  • 4 auberginer

Rasp

Kødsauce
  • 700 g hakket lammekød
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 stor dåse tomatpure (140 g)
  • 2 dl glas hvidvin
  • 1 oksebouillon terning
  • 6 fed hvidløg
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 3 løg
  • 2 tsk allehånde pulver
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk muskatnød
  • 1 tsk timian
  • 4 laurbærblade
  • 2 tsk salt

1 tsk peber

Bechamelsauce

85 g smør 95 g hvedemel 750 ml mælk 50 g parmesan 6 æggeblommer ½ tsk muskatnød


Fremgangsmåde

º <google>DANSK</google>

id=siteTree