Maskeret blomkål med æg og rejer: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 22: Line 22:


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Kog blomkålshovedet mørt i letsaltet vand ca. 12 min., hæld vandet fra og stil det til afkøling i køleskab til det er helt koldt.
Bland alle ingredienserne til dressingen sammen, og lad den trække lidt i køleskabet.
Bland alle ingredienserne til dressingen sammen, og lad den trække lidt i køleskabet.


====Fremgangsmåde====
Kom æggene i en gryde med vand til de er dækket, kog dem i 7 minutter og køl dem derefter starks af i koldt vand, hvorefter de pilles.
 
Når blomkålen er helt kold, sættes den på midten af et rundt fad.<br>
Skær nogle skiver iceberg i strimler, og fordel det rundt om blomkålen.<br>
 
<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 16:41, 13 August 2013

Maskeret blomkål med æg og rejer.jpg

Ingredienser

  • 1 blomkålshoved
  • 200 g rejer
  • 3 æg
  • 3 store cocktail tomater
  • lidt kinakål
  • 100 g frosne ærter
  • et bundt frisk dild
Thousand Island dressing
  • 200 g creme fraiche
  • 50 g mayonnaise
  • 2 spsk ketchup
  • 1 citron saft+skal
  • ½ tsk groft salt
  • 1 knivspids peber
  • 1 tsk Worcestershire sauce
  • 1 tsk paprika
  • 2 tsk hvidvin

Fremgangsmåde

Kog blomkålshovedet mørt i letsaltet vand ca. 12 min., hæld vandet fra og stil det til afkøling i køleskab til det er helt koldt.

Bland alle ingredienserne til dressingen sammen, og lad den trække lidt i køleskabet.

Kom æggene i en gryde med vand til de er dækket, kog dem i 7 minutter og køl dem derefter starks af i koldt vand, hvorefter de pilles.

Når blomkålen er helt kold, sættes den på midten af et rundt fad.
Skær nogle skiver iceberg i strimler, og fordel det rundt om blomkålen.

<google>DANSK</google>

id=siteTree