Makroner: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with "{{Bagværk}} ====Ingredienser 32 små==== * 50 g. mandler * 150 g. sukker * 1 æggehvide – fra et M/L æg ====Fremgangsmåde==== Mandler findeles i foodprocessor.<br> Sukker...")
 
No edit summary
Line 1: Line 1:
{{Bagværk}}
{{Bagværk}}
====Ingredienser 32 små====
====Ingredienser 32 små====
* 50 g. mandler
* 125 g. mandler
* 150 g. sukker
* 300 g. sukker
* 1 æggehvide – fra et M/L æg
* ca. 2 æggehvider
====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Mandler findeles i foodprocessor.<br>
Mandler findeles i foodprocessor.<br>
Sukker og æggehvide kommes i, og massen køres, til den er ensartet. Det tager kun et øjeblik.<br>
Sukker kommes i og blendes lidt igen.
Kom massen i en sprøjtepose, og sæt små makroner af på en bageplade.<br>
Æggehvide kommes i mens massen køres, til den er ensartet, den skal være som en tyk grød.<br>
Bages ved 150 grader almindelig ovn i 25-30 minutter. I min ovn får de 30 minutter.<br>
Kom massen i en plasticpose og klip hjørnet af, så man kan sprøjte små makroner ud på en bageplade.<br>
De må ikke være for store.<br>
Bages ved 150 grader almindelig ovn i 25 minutter.<br>


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 10:18, 31 December 2016

Ingredienser 32 små

  • 125 g. mandler
  • 300 g. sukker
  • ca. 2 æggehvider

Fremgangsmåde

Mandler findeles i foodprocessor.
Sukker kommes i og blendes lidt igen. Æggehvide kommes i mens massen køres, til den er ensartet, den skal være som en tyk grød.
Kom massen i en plasticpose og klip hjørnet af, så man kan sprøjte små makroner ud på en bageplade.
De må ikke være for store.
Bages ved 150 grader almindelig ovn i 25 minutter.

<google>DANSK</google>

id=siteTree