Leverpostej: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
 
Line 20: Line 20:
Æg og krydderier tilsættes og blandes godt.<br>
Æg og krydderier tilsættes og blandes godt.<br>


Leverpostejen kommes i en eller to forme og bages ved 190°C (ikke varmluft) i 1 time.
Leverpostejen kommes i en eller to forme.
 
Sæt en foliebakke med vand i bunden af ovnen og bag leverpostejen på nederste rille ved 190°C (ikke varmluft) i 1 time.
 
Leverpostejen kan fryses rå, den kan bages fra frossen tilstand, men så skal den sættes i en kold ovn, og have 90 minutter.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 08:23, 21 August 2011

Ingredienser

  • 300 g lever
  • 150 g spæk
  • 30 g margarine
  • 3 spsk mel
  • 1½ dl mælk
  • 1½ dl bouillon
  • 1 æg
  • 1 lille finthakket løg
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 1 knivspids allehånde

Fremgangsmåde

Margarinen smeltes en gryde.
Melet tilsættes under omrøring og 'steger' lidt med.
Mælk og bouillon kommes langsomt i under omrøring til man har en tyk jævn sovs.
Gryden tages af varmen og spæk og lever røres i.
Æg og krydderier tilsættes og blandes godt.

Leverpostejen kommes i en eller to forme.

Sæt en foliebakke med vand i bunden af ovnen og bag leverpostejen på nederste rille ved 190°C (ikke varmluft) i 1 time.

Leverpostejen kan fryses rå, den kan bages fra frossen tilstand, men så skal den sættes i en kold ovn, og have 90 minutter.

<google>DANSK</google>

id=siteTree