Langtidsstegt cuvette i hvidvin

From Yggenyk
Revision as of 10:21, 9 August 2012 by WikiSysop (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

Langtidsstegt cuvette i hvidvin.jpg

Ingredienser

  • 2 kalvecuvetter
Marinade
  • 1 flaske tør hvidvin
  • 3 store gulerødder
  • 3 løg
  • 2 laurbærblade
  • 4 kviste timian
  • 6 fed hvidløg
  • friskkværnet peber og 4 peberkorn
Sovs
  • 2½ dl piskefløde
  • 2½ dl kalvefond/bouillon
  • sukker
  • salt
  • groft peber

Fremgangsmåde

Rids fedtkanten på stegen i 2 cm brede tern.
Skræl gulerødderne flæk dem 2 gange på langs, og skær dem i ½ cm tykke skiver.
Hak løgene groft og pres hvidløgene.
Bland marinaden i en skål.
Kom cuvetten og marinaden i en plasticpose, luk luften ud og bind en knude på posen.
Lad cuvetten marinere i køleskab til dagen efter.


<google>DANSK</google>

id=siteTree