Langtidsstegt cuvette i hvidvin: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 3: Line 3:


====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 2 kalvecuvetter
=====Marinade=====
* 1 flaske tør hvidvin
* 3 store gulerødder
* 3 løg
* 2 laurbærblade
* 4 kviste timian
* 6 fed hvidløg
* friskkværnet peber og 4 peberkorn
=====Sovs=====
* 2½ dl piskefløde
* 2½ dl kalvefond/bouillon
* sukker
* salt
* groft peber


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Rids fedtkanten på stegen i 2 cm brede tern.<br>
Skræl gulerødderne flæk dem 2 gange på langs, og skær dem i ½ cm tykke skiver.<br>
Hak løgene groft og pres hvidløgene.<br>
Bland marinaden i en skål.<br>
Kom cuvetten og marinaden i en plasticpose, luk luften ud og bind en knude på posen.<br>
Lad cuvetten marinere i køleskab til dagen efter.<br>


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 10:21, 9 August 2012

Langtidsstegt cuvette i hvidvin.jpg

Ingredienser

  • 2 kalvecuvetter
Marinade
  • 1 flaske tør hvidvin
  • 3 store gulerødder
  • 3 løg
  • 2 laurbærblade
  • 4 kviste timian
  • 6 fed hvidløg
  • friskkværnet peber og 4 peberkorn
Sovs
  • 2½ dl piskefløde
  • 2½ dl kalvefond/bouillon
  • sukker
  • salt
  • groft peber

Fremgangsmåde

Rids fedtkanten på stegen i 2 cm brede tern.
Skræl gulerødderne flæk dem 2 gange på langs, og skær dem i ½ cm tykke skiver.
Hak løgene groft og pres hvidløgene.
Bland marinaden i en skål.
Kom cuvetten og marinaden i en plasticpose, luk luften ud og bind en knude på posen.
Lad cuvetten marinere i køleskab til dagen efter.


<google>DANSK</google>

id=siteTree