Lammeburger

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

Ingredienser

  • 500 g hakket lammekød (giver 2 store eller 3 bøffer, 700g giver 4 bøffer)
  • 1 lille hakket løg
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk hvidløgssalt
  • salt
  • peber
  • Brioche boller fra Meny
Bearnaise Creme
  • ½ glas Hellmans mayo
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2 tsk bearnaiseessens
  • 1-2 skalotteløg
  • ½ bundt frisk estragon, eller 1 spsk tørret
Salat
  • ruccola
  • tomat i skiver
  • agurk i skiver
  • løg i ringe
  • osteskiver til når burgeren samles

Bøffer

Kødet røres forsigtigt med krydderier og løg og formes til bøffer.

Bearnaise Creme

Hak skalotteløgene meget fint.
Hak estragon bladene lidt. Kom det hele i en skål. Røre, røre, røre og server!

Salat

<google>DANSK</google>

id=siteTree