Lammeburger: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
 
(5 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 7: Line 7:
* 1 tsk hvidløgssalt
* 1 tsk hvidløgssalt
* salt
* salt
* peber
* peber<br>
 
* osteskiver


* Brioche boller fra Meny
* Brioche boller fra Meny
* bambuspinde til at stikke igennem bugreren for at holde den sammen


=====Bearnaise Creme=====
=====Bearnaise Creme=====
Line 25: Line 24:
* agurk i skiver
* agurk i skiver
* løg i ringe
* løg i ringe
* osteskiver til når burgeren samles


====Fremgangsmåde====
====Bøffer====
Kødet røres forsigtigt med krydderier og løg og formes til bøffer.
Kødet røres forsigtigt med hakket løg, spidskommen, timian og hvidløgssalt<br>
Formes til bøffer.<br>
Krydres med salt og peber på begge sider


=====Bearnaise Creme=====
=====Bearnaise Creme=====
Line 34: Line 36:
Kom det hele i en skål.
Kom det hele i en skål.
Røre, røre, røre og server!
Røre, røre, røre og server!
=====Salat=====


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 14:32, 3 July 2022

Ingredienser

  • 500 g hakket lammekød (giver 2 store eller 3 bøffer, 700g giver 4 bøffer)
  • 1 lille hakket løg
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk hvidløgssalt
  • salt
  • peber
  • Brioche boller fra Meny
  • bambuspinde til at stikke igennem bugreren for at holde den sammen
Bearnaise Creme
  • ½ glas Hellmans mayo
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2 tsk bearnaiseessens
  • 1-2 skalotteløg
  • ½ bundt frisk estragon, eller 1 spsk tørret
Salat
  • ruccola
  • tomat i skiver
  • agurk i skiver
  • løg i ringe
  • osteskiver til når burgeren samles

Bøffer

Kødet røres forsigtigt med hakket løg, spidskommen, timian og hvidløgssalt
Formes til bøffer.
Krydres med salt og peber på begge sider

Bearnaise Creme

Hak skalotteløgene meget fint.
Hak estragon bladene lidt. Kom det hele i en skål. Røre, røre, røre og server!

<google>DANSK</google>

id=siteTree