Kold kartoffelsalat: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
Line 9: | Line 9: | ||
* 200 g Hellmann´s Real Mayonnaise | * 200 g Hellmann´s Real Mayonnaise | ||
* 100 g cremefraiche eller tyrkisk yoghurt | * 100 g cremefraiche eller tyrkisk yoghurt | ||
* 1 drys hvidløgspulver | |||
* 1 drys cayennepeber | |||
* 1 spsk hvid balsamico | |||
* 1 tsk salt | * 1 tsk salt | ||
* ½ tsk groft kværnet sort peber | * ½ tsk groft kværnet sort peber | ||
Line 16: | Line 19: | ||
Skær kartoflerne i skiver.<br> | Skær kartoflerne i skiver.<br> | ||
Snit rødløg, forårsløg/porre i fine strimler.<br> | Snit rødløg, forårsløg/porre i fine strimler.<br> | ||
Bland Mayonnaise, cremefraiche, dijonsennep, salt og peber i en skål.<br> | Bland Mayonnaise, cremefraiche, dijonsennep, balsamico, salt og peber i en skål.<br> | ||
Smag til med hvidløgs pulver og cayennepeber.<br> | |||
Kom kapers, rødløg og forårsløg/porre i og bland det sammen.<br> | Kom kapers, rødløg og forårsløg/porre i og bland det sammen.<br> | ||
Vend kartoflerne i, og pynt med fintklippet purløg. | Vend kartoflerne i, og pynt med fintklippet purløg. | ||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Latest revision as of 13:51, 13 October 2015
Ingredienser
- 1 kg kolde skrællede kartofler
- 2 forårsløg eller et stykke porre
- 1 lille rødløg eller ½ stort
- ½ bundt purløg
- ½ dl kapers
- 2 spsk dijonsennep
- 200 g Hellmann´s Real Mayonnaise
- 100 g cremefraiche eller tyrkisk yoghurt
- 1 drys hvidløgspulver
- 1 drys cayennepeber
- 1 spsk hvid balsamico
- 1 tsk salt
- ½ tsk groft kværnet sort peber
Fremgangsmåde
Skær kartoflerne i skiver.
Snit rødløg, forårsløg/porre i fine strimler.
Bland Mayonnaise, cremefraiche, dijonsennep, balsamico, salt og peber i en skål.
Smag til med hvidløgs pulver og cayennepeber.
Kom kapers, rødløg og forårsløg/porre i og bland det sammen.
Vend kartoflerne i, og pynt med fintklippet purløg.
<google>DANSK</google>