Kold kartoffelsalat: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 17: Line 17:
Snit rødløg, forårsløg/porre i fine strimler.<br>
Snit rødløg, forårsløg/porre i fine strimler.<br>
Bland Mayonnaise, cremefraiche, dijonsennep, salt og peber i en skål.<br>
Bland Mayonnaise, cremefraiche, dijonsennep, salt og peber i en skål.<br>
Kom kapers og rødløg forårsløg/porre i og bland det sammen.<br>
Kom kapers, rødløg og forårsløg/porre i og bland det sammen.<br>
Vend kartoflerne i, og pynt med fintklippet purløg.
Vend kartoflerne i, og pynt med fintklippet purløg.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 14:50, 30 June 2012

Ingredienser

  • 1 kg kolde skrællede kartofler
  • 2 forårsløg eller et stykke porre
  • 1 lille rødløg eller ½ stort
  • ½ bundt purløg
  • ½ dl kapers
  • 2 spsk dijonsennep
  • 200 g Hellmann´s Real Mayonnaise
  • 100 g cremefraiche eller tyrkisk yoghurt
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk groft kværnet sort peber

Fremgangsmåde

Skær kartoflerne i skiver.
Snit rødløg, forårsløg/porre i fine strimler.
Bland Mayonnaise, cremefraiche, dijonsennep, salt og peber i en skål.
Kom kapers, rødløg og forårsløg/porre i og bland det sammen.
Vend kartoflerne i, og pynt med fintklippet purløg.

<google>DANSK</google>

id=siteTree