Karrykylling: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
(3 intermediate revisions by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Hovedretter}} | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 1 kylling | * 1 kylling | ||
Line 12: | Line 12: | ||
* 1/2 tsk koriander (hvis de er hele stødes de i en morter) | * 1/2 tsk koriander (hvis de er hele stødes de i en morter) | ||
* ½ l grøntsagsbouilon | * ½ l grøntsagsbouilon | ||
* 1 1/2 dl creme | * 1 1/2 dl creme fraiche | ||
* Salt og peber | * Salt og peber | ||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Del kyllingen i stykker, og brun | Del kyllingen i stykker, og brun det i smør og olie.<br> | ||
Tag | Tag kyllingekødet op.<br> | ||
Svits løgene i fedtstoffet, kom karryen i det sidste minut.<br> | Svits løgene i fedtstoffet, kom karryen i det sidste minut.<br> | ||
Kom kyllingen, resten af ingredienserne og lidt salt i gryden.<br> | Kom kyllingen, resten af ingredienserne og lidt salt i gryden.<br> | ||
Lad det simre i en times tid.<br> | Lad det simre i en times tid.<br> | ||
Smag til med salt og peber.<br> | Smag til med salt og peber.<br> | ||
Serveres med ris.<br> | Serveres med ris.<br> | ||
Latest revision as of 03:43, 23 December 2016
Ingredienser
- 1 kylling
- 50 gram smør
- 1 spsk olie
- 2 d hakket løg
- 1 dåse fl. tomater
- 8 tsk karry
- 2 laurbærblade
- 1/4 tsk nelliker
- Citronsaft
- 1/2 tsk koriander (hvis de er hele stødes de i en morter)
- ½ l grøntsagsbouilon
- 1 1/2 dl creme fraiche
- Salt og peber
Fremgangsmåde
Del kyllingen i stykker, og brun det i smør og olie.
Tag kyllingekødet op.
Svits løgene i fedtstoffet, kom karryen i det sidste minut.
Kom kyllingen, resten af ingredienserne og lidt salt i gryden.
Lad det simre i en times tid.
Smag til med salt og peber.
Serveres med ris.
<google>DANSK</google>