Karrykylling: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
 
(4 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Hovedretter}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 1 kylling  
* 1 kylling  
Line 10: Line 10:
* 1/4 tsk nelliker  
* 1/4 tsk nelliker  
* Citronsaft  
* Citronsaft  
* 1/2 tsk koriander  
* 1/2 tsk koriander (hvis de er hele stødes de i en morter)
* ½ l grøntsagsbouilon  
* ½ l grøntsagsbouilon  
* 1 1/2 dl creme fraise
* 1 1/2 dl creme fraiche
* Salt og peber
* Salt og peber


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Del kyllingen i stykker, og brun dem i smør og olie.<br>
Del kyllingen i stykker, og brun det i smør og olie.<br>
Tag kyllingekæødet op, og svits kyllingekødet i gryden.<br>
Tag kyllingekødet op.<br>
Svits løgene i fedtstoffet, kom karryen i det sidste minut.<br>
Svits løgene i fedtstoffet, kom karryen i det sidste minut.<br>
Kom kyllingen, resten af ingredienserne og lidt salt  i gryden.<br>
Kom kyllingen, resten af ingredienserne og lidt salt  i gryden.<br>
Lad det simre i en times tid.<br>
Lad det simre i en times tid.<br>
Smag til med salt og peber.<br>
Smag til med salt og peber.<br>
Serveres med ris.<br>
Serveres med ris.<br>



Latest revision as of 03:43, 23 December 2016

Ingredienser

  • 1 kylling
  • 50 gram smør
  • 1 spsk olie
  • 2 d hakket løg
  • 1 dåse fl. tomater
  • 8 tsk karry
  • 2 laurbærblade
  • 1/4 tsk nelliker
  • Citronsaft
  • 1/2 tsk koriander (hvis de er hele stødes de i en morter)
  • ½ l grøntsagsbouilon
  • 1 1/2 dl creme fraiche
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Del kyllingen i stykker, og brun det i smør og olie.
Tag kyllingekødet op.
Svits løgene i fedtstoffet, kom karryen i det sidste minut.
Kom kyllingen, resten af ingredienserne og lidt salt i gryden.
Lad det simre i en times tid.
Smag til med salt og peber.

Serveres med ris.


<google>DANSK</google>

id=siteTree