Karrykylling: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 22: Line 22:
Lad det simre i en times tid.<br>
Lad det simre i en times tid.<br>
Smag til med salt og peber.<br>
Smag til med salt og peber.<br>
Serveres med ris.<br>
Serveres med ris.<br>



Revision as of 06:49, 28 November 2011

Ingredienser

  • 1 kylling
  • 50 gram smør
  • 1 spsk olie
  • 2 d hakket løg
  • 1 dåse fl. tomater
  • 8 tsk karry
  • 2 laurbærblade
  • 1/4 tsk nelliker
  • Citronsaft
  • 1/2 tsk koriander (hvis de er hele stødes de i en morter)
  • ½ l grøntsagsbouilon
  • 1 1/2 dl creme fraise
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Del kyllingen i stykker, og brun det i smør og olie.
Tag kyllingekødet op.
Svits løgene i fedtstoffet, kom karryen i det sidste minut.
Kom kyllingen, resten af ingredienserne og lidt salt i gryden.
Lad det simre i en times tid.
Smag til med salt og peber.

Serveres med ris.


<google>DANSK</google>

id=siteTree