Karrykylling: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 16: Line 16:


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Del kyllingen i stykker, og brun dem i smør og olie.<br>
Del kyllingen i stykker, og brun det i smør og olie.<br>
Tag kyllingekæødet op, og svits kyllingekødet i gryden.<br>
Tag kyllingekødet op.<br>
Svits løgene i fedtstoffet, kom karryen i det sidste minut.<br>
Svits løgene i fedtstoffet, kom karryen i det sidste minut.<br>
Kom kyllingen, resten af ingredienserne og lidt salt  i gryden.<br>
Kom kyllingen, resten af ingredienserne og lidt salt  i gryden.<br>

Revision as of 19:03, 27 November 2011

Ingredienser

  • 1 kylling
  • 50 gram smør
  • 1 spsk olie
  • 2 d hakket løg
  • 1 dåse fl. tomater
  • 8 tsk karry
  • 2 laurbærblade
  • 1/4 tsk nelliker
  • Citronsaft
  • 1/2 tsk koriander (hvis de er hele stødes de i en morter)
  • ½ l grøntsagsbouilon
  • 1 1/2 dl creme fraise
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Del kyllingen i stykker, og brun det i smør og olie.
Tag kyllingekødet op.
Svits løgene i fedtstoffet, kom karryen i det sidste minut.
Kom kyllingen, resten af ingredienserne og lidt salt i gryden.
Lad det simre i en times tid.
Smag til med salt og peber.
Serveres med ris.


<google>DANSK</google>

id=siteTree