Irsk lammegryde: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with "{{Opskrifter}} 4 personer ====Ingredienser==== * ½ kg lammesmåkød * 2 skiver letsaltet flæsk * 1 gulerod * 1 persillerod * 2 porrer * ½ - 1 kg hvidkål * 1 fed hvidløg...")
 
No edit summary
 
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Hovedretter}}
4 personer
4 personer
====Ingredienser====
====Ingredienser====

Latest revision as of 04:07, 23 December 2016

4 personer

Ingredienser

  • ½ kg lammesmåkød
  • 2 skiver letsaltet flæsk
  • 1 gulerod
  • 1 persillerod
  • 2 porrer
  • ½ - 1 kg hvidkål
  • 1 fed hvidløg
  • 2-3 kviste timian
  • 2 dl øl
  • 1 tsk salt
  • friskkværnet peber
  • 1 bundt persille
  • groft brød

Fremgangsmåde

Kødet skæres i tern. Flæsket skæres i meget små tern. Gulerod, persillerod og porrer skæres i skiver.
Hvidkålen snittes groft og hvidløget hakkes. Kød og grøntsager kommes lagvis i en tykbundet gryde.
Timian, øl, salt og peber tilsættes.
Retten snurrer under låg ca. 1 ¼ time til kødet er mørt.

Pyntes med hakket persille og serveres med groft brød.

<google>DANSK</google>

id=siteTree