Hvide asparges: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 9: Line 9:
Asparges skrælles på langs, og den nederste centimeter skæres af.<br>
Asparges skrælles på langs, og den nederste centimeter skæres af.<br>
Bring vand i kog i en stor fladbundet stegegryde.<br>
Bring vand i kog i en stor fladbundet stegegryde.<br>
Tilsæt 2 tsk salt o t tsk sukker.<br>
Tilsæt 2 tsk salt og 2 tsk sukker.<br>
Når vandet koger kommes asparges i, og de koges i 6-10 min.<br>
Når vandet koger kommes asparges i, og de koges i 6-10 min.<br>
Serveres straks med frisk smør, og salt.<br>
Serveres straks med frisk smør, og salt.<br>

Revision as of 19:21, 8 June 2013

Ingredienser

  • 1 kg hvide asparges ca. 1 kg (16 styk)
  • 1 tsk sukker
  • salt
  • smør

Fremgangsmåde

Asparges skrælles på langs, og den nederste centimeter skæres af.
Bring vand i kog i en stor fladbundet stegegryde.
Tilsæt 2 tsk salt og 2 tsk sukker.
Når vandet koger kommes asparges i, og de koges i 6-10 min.
Serveres straks med frisk smør, og salt.

Kan også serveres som tilbehør til en god bøf.

<google>DANSK</google>

id=siteTree