Hjemmelavet skinkesalat: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
(One intermediate revision by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Frokostretter}} | ||
===Ingredienser=== | ===Ingredienser=== | ||
* 300 g kogt, røget skinke | * 300 g kogt, røget skinke | ||
Line 12: | Line 12: | ||
===Fremgangsmåde=== | ===Fremgangsmåde=== | ||
Hak skinken fint på kødhakkemaskinen.<br> | Hak skinken fint på kødhakkemaskinen.<br> | ||
Løget hakkes fint og | Løget hakkes fint med en kniv og kom det i sammen med mayonnaisen.<br> | ||
Rør det hele godt sammen, og smag til med peber (ikke salt, skinken er salt i forvejen).<br> | Rør det hele godt sammen, og smag til med peber (ikke salt, skinken er salt i forvejen).<br> | ||
Kom det i en lille skål og pynt med purløg.<br> | |||
Hak det andet løg fint og server det i en skål ved siden af skinkesalaten.<br> | Hak det andet løg fint og server det i en skål ved siden af skinkesalaten.<br> | ||
Smør brødet med skinkesalaten, og drys med groft peber og pynt med hakket løg og purløg. | Smør brødet med skinkesalaten, og drys med groft peber og pynt med hakket løg og purløg. | ||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Latest revision as of 14:48, 4 December 2016
Ingredienser
- 300 g kogt, røget skinke
- 80-100 g mayonnaise (alt efter hvor fint skinken er hakket)
- 1 finthakket rødløg
- groft peber
Pynt
- 1 bundt purløg
- 1 finthakket rødløg
Fremgangsmåde
Hak skinken fint på kødhakkemaskinen.
Løget hakkes fint med en kniv og kom det i sammen med mayonnaisen.
Rør det hele godt sammen, og smag til med peber (ikke salt, skinken er salt i forvejen).
Kom det i en lille skål og pynt med purløg.
Hak det andet løg fint og server det i en skål ved siden af skinkesalaten.
Smør brødet med skinkesalaten, og drys med groft peber og pynt med hakket løg og purløg.
<google>DANSK</google>