Hjemmelavet skinkesalat: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ===Ingredienser=== * 300 g kogt, røget skinke * 100 g mayonnaise * 1 finthakket løg (evt. rødløg) * 1 bundt purløg * groft peber ===Fremgangsmåde=== Hak ski…')
 
No edit summary
 
(7 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Frokostretter}}
===Ingredienser===
===Ingredienser===
* 300 g kogt, røget skinke
* 300 g kogt, røget skinke
* 100 g mayonnaise
* 80-100 g mayonnaise (alt efter hvor fint skinken er hakket)
* 1 finthakket løg (evt. rødløg)
* 1 finthakket rødløg
* groft peber
 
===Pynt===
* 1 bundt purløg
* 1 bundt purløg
* groft peber
* 1 finthakket rødløg


===Fremgangsmåde===
===Fremgangsmåde===
Hak skinken groft på kødhakkemaskinen.<br>
Hak skinken fint på kødhakkemaskinen.<br>
Løget hakkes fint og kommes i sammen med mayonnaise.<br>
Løget hakkes fint med en kniv og kom det i sammen med mayonnaisen.<br>
Rør det hele godt sammen.<br>
Rør det hele godt sammen, og smag til med peber (ikke salt, skinken er salt i forvejen).<br>
Pynt med purløg.<br>
Kom det i en lille skål og pynt med purløg.<br>
 
Hak det andet løg fint og server det i en skål ved siden af skinkesalaten.<br>


Smør brødet med skinkesalaten, og drys med groft peber.
Smør brødet med skinkesalaten, og drys med groft peber og pynt med hakket løg og purløg.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 14:48, 4 December 2016

Ingredienser

  • 300 g kogt, røget skinke
  • 80-100 g mayonnaise (alt efter hvor fint skinken er hakket)
  • 1 finthakket rødløg
  • groft peber

Pynt

  • 1 bundt purløg
  • 1 finthakket rødløg

Fremgangsmåde

Hak skinken fint på kødhakkemaskinen.
Løget hakkes fint med en kniv og kom det i sammen med mayonnaisen.
Rør det hele godt sammen, og smag til med peber (ikke salt, skinken er salt i forvejen).
Kom det i en lille skål og pynt med purløg.

Hak det andet løg fint og server det i en skål ved siden af skinkesalaten.

Smør brødet med skinkesalaten, og drys med groft peber og pynt med hakket løg og purløg.

<google>DANSK</google>

id=siteTree