Hjemmelavet skinkesalat: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 12: Line 12:
===Fremgangsmåde===
===Fremgangsmåde===
Hak skinken fint på kødhakkemaskinen.<br>
Hak skinken fint på kødhakkemaskinen.<br>
Løget hakkes fint og kommes i sammen med mayonnaise.<br>
Løget hakkes fint med en kniv og kom det i sammen med mayonnaisen.<br>
Rør det hele godt sammen, og smag til med peber (ikke salt, skinken er salt i forvejen).<br>
Rør det hele godt sammen, og smag til med peber (ikke salt, skinken er salt i forvejen).<br>
Pynt med purløg.<br>
Kom det i en lille skål og pynt med purløg.<br>


Hak det andet løg fint og server det i en skål ved siden af skinkesalaten.<br>
Hak det andet løg fint og server det i en skål ved siden af skinkesalaten.<br>
Smør brødet med skinkesalaten, og drys med groft peber og pynt med hakket løg og purløg.
Smør brødet med skinkesalaten, og drys med groft peber og pynt med hakket løg og purløg.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 16:37, 8 September 2012

Ingredienser

  • 300 g kogt, røget skinke
  • 80-100 g mayonnaise (alt efter hvor fint skinken er hakket)
  • 1 finthakket rødløg
  • groft peber

Pynt

  • 1 bundt purløg
  • 1 finthakket rødløg

Fremgangsmåde

Hak skinken fint på kødhakkemaskinen.
Løget hakkes fint med en kniv og kom det i sammen med mayonnaisen.
Rør det hele godt sammen, og smag til med peber (ikke salt, skinken er salt i forvejen).
Kom det i en lille skål og pynt med purløg.

Hak det andet løg fint og server det i en skål ved siden af skinkesalaten.

Smør brødet med skinkesalaten, og drys med groft peber og pynt med hakket løg og purløg.

<google>DANSK</google>

id=siteTree