Hjemmelavet skinkesalat: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 3: Line 3:
* 300 g kogt, røget skinke
* 300 g kogt, røget skinke
* 80-100 g mayonnaise (alt efter hvor fint skinken er hakket)
* 80-100 g mayonnaise (alt efter hvor fint skinken er hakket)
* 1 finthakket løg (evt. rødløg)
* 1 finthakket rødløg
* groft peber
 
===Pynt===
* 1 bundt purløg
* 1 bundt purløg
* groft peber
* 1 finthakket rødløg


===Fremgangsmåde===
===Fremgangsmåde===
Line 13: Line 16:
Pynt med purløg.<br>
Pynt med purløg.<br>


Smør brødet med skinkesalaten, og drys med groft peber og pynt med purløg.
Hak det andet løg fint og server det i en skål ved siden af skinkesalaten.<br>
Smør brødet med skinkesalaten, og drys med groft peber og pynt med hakket løg og purløg.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 16:35, 8 September 2012

Ingredienser

  • 300 g kogt, røget skinke
  • 80-100 g mayonnaise (alt efter hvor fint skinken er hakket)
  • 1 finthakket rødløg
  • groft peber

Pynt

  • 1 bundt purløg
  • 1 finthakket rødløg

Fremgangsmåde

Hak skinken fint på kødhakkemaskinen.
Løget hakkes fint og kommes i sammen med mayonnaise.
Rør det hele godt sammen, og smag til med peber (ikke salt, skinken er salt i forvejen).
Pynt med purløg.

Hak det andet løg fint og server det i en skål ved siden af skinkesalaten.
Smør brødet med skinkesalaten, og drys med groft peber og pynt med hakket løg og purløg.

<google>DANSK</google>

id=siteTree