Hjemmelavet skinkesalat: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 2: Line 2:
===Ingredienser===
===Ingredienser===
* 300 g kogt, røget skinke
* 300 g kogt, røget skinke
* 80-100 g mayonnaise
* 80-100 g mayonnaise (alt efter hvor fint skinken er hakket)
* 1 finthakket løg (evt. rødløg)
* 1 finthakket løg (evt. rødløg)
* 1 bundt purløg
* 1 bundt purløg

Revision as of 16:29, 8 September 2012

Ingredienser

  • 300 g kogt, røget skinke
  • 80-100 g mayonnaise (alt efter hvor fint skinken er hakket)
  • 1 finthakket løg (evt. rødløg)
  • 1 bundt purløg
  • groft peber

Fremgangsmåde

Hak skinken fint på kødhakkemaskinen.
Løget hakkes fint og kommes i sammen med mayonnaise.
Rør det hele godt sammen, og smag til med peber (ikke salt, skinken er salt i forvejen).
Pynt med purløg.

Smør brødet med skinkesalaten, og drys med groft peber og pynt med purløg.

<google>DANSK</google>

id=siteTree