Hjemmelavet skinkesalat: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 5: Line 5:
* 1 finthakket løg (evt. rødløg)
* 1 finthakket løg (evt. rødløg)
* 1 bundt purløg
* 1 bundt purløg
* salt
* salt (meget lidt, skinken er salt i forvejen)
* groft peber
* groft peber



Revision as of 08:37, 25 March 2012

Ingredienser

  • 300 g kogt, røget skinke
  • 80 g mayonnaise
  • 1 finthakket løg (evt. rødløg)
  • 1 bundt purløg
  • salt (meget lidt, skinken er salt i forvejen)
  • groft peber

Fremgangsmåde

Hak skinken groft på kødhakkemaskinen.
Løget hakkes fint og kommes i sammen med mayonnaise.
Rør det hele godt sammen, og smag til med salt og peber.
Pynt med purløg.

Smør brødet med skinkesalaten, og drys med groft peber og pynt med purløg.

<google>DANSK</google>

id=siteTree