Hjemmelavet rullepølse på den nemme måde: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
 
(5 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Frokostretter}}
<seo title="Opskrifter" />
<seo title="Opskrifter" />
====Ingredienser====
====Ingredienser====
Line 6: Line 6:
* 7 blade laurbær
* 7 blade laurbær
* 20 peberkorn
* 20 peberkorn
* 1 bundt timian
* 1 øl (pilsner)
* 1 tsk timian eller et lille bundt frisk
* kvist rosmarin
* kvist rosmarin
* gulerod
* gulerod
* 2 stængler blegselleri
* 2 stængler blegselleri
* 2 knivspids (2ml) allehånde
* 2 knivspids (2ml) allehånde
* 3 hele nelliker
* 3 fed hvidløg
* 3 fed hvidløg


Line 21: Line 23:
Kom vand i til pølsen lige er dækket.<br>
Kom vand i til pølsen lige er dækket.<br>
Kog rullepølsen i 2 timer. Den må ikke bulderkoge.<br>
Kog rullepølsen i 2 timer. Den må ikke bulderkoge.<br>
Pres rullepølsen natten over i køleskab. Hvis du ikke har en rullepølse, så brug et par skære brædder og 2 skruetvinger.<br>
Pres rullepølsen natten over i køleskab. Hvis du ikke har en rullepølsepresse, så brug et par skære brædder og 2 skruetvinger.<br>


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 15:22, 7 April 2024

<seo title="Opskrifter" />

Ingredienser

  • 1,5-2 kg rå kog selv rullepølse (købes i et vel assorteret supermarked med slagter)
  • 4 små eller 2 mellemstore løg
  • 7 blade laurbær
  • 20 peberkorn
  • 1 øl (pilsner)
  • 1 tsk timian eller et lille bundt frisk
  • kvist rosmarin
  • gulerod
  • 2 stængler blegselleri
  • 2 knivspids (2ml) allehånde
  • 3 hele nelliker
  • 3 fed hvidløg

Fremgangsmåde

Det er lidt en snyde opskrift, da pølsen købes halvfærdig. Det er imidlertid en meget billig og nem måde at lave en velsmagende rullepølse på.
Kom rullepølsen i en passende stor gryde.
Flæk guleroden 2 gange på langs.
Skær løgene i kvarter.
Kom alle ingredienser i gryden. (Der skal ikke salt i).
Kom vand i til pølsen lige er dækket.
Kog rullepølsen i 2 timer. Den må ikke bulderkoge.
Pres rullepølsen natten over i køleskab. Hvis du ikke har en rullepølsepresse, så brug et par skære brædder og 2 skruetvinger.

<google>DANSK</google>

id=siteTree