Hjemmelavet rullepølse på den nemme måde: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(New page: {{Opskrifter}} <seo title="Opskrifter" /> ====Ingredienser==== * 1,5-2 kg rå kog selv rullepølse (købes i et velassorteret supermarked med slagter) * 4 små eller 2 mellemstore løg * 7...)
 
No edit summary
Line 2: Line 2:
<seo title="Opskrifter" />
<seo title="Opskrifter" />
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 1,5-2 kg rå kog selv rullepølse (købes i et velassorteret supermarked med slagter)
* 1,5-2 kg rå kog selv rullepølse (købes i et vel assorteret supermarked med slagter)
* 4 små eller 2 mellemstore løg
* 4 små eller 2 mellemstore løg
* 7 blade laurbær
* 7 blade laurbær
Line 14: Line 14:


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Det er lidt en snyde opskrift, da pølsen købes halvfærdig. Det er imidlertid en meget billig og nem måde at lave en velsmagende rullepølse på.<br>
Kom rullepølsen i en passende stor gryde.<br>
Kom rullepølsen i en passende stor gryde.<br>
Flæk guleroden 2 gange på langs.<br>
Flæk guleroden 2 gange på langs.<br>

Revision as of 16:24, 16 April 2009

<seo title="Opskrifter" />

Ingredienser

  • 1,5-2 kg rå kog selv rullepølse (købes i et vel assorteret supermarked med slagter)
  • 4 små eller 2 mellemstore løg
  • 7 blade laurbær
  • 20 peberkorn
  • 1 bundt timian
  • kvist rosmarin
  • gulerod
  • 2 stængler blegselleri
  • 2 knivspids (2ml) allehånde
  • 3 fed hvidløg

Fremgangsmåde

Det er lidt en snyde opskrift, da pølsen købes halvfærdig. Det er imidlertid en meget billig og nem måde at lave en velsmagende rullepølse på.
Kom rullepølsen i en passende stor gryde.
Flæk guleroden 2 gange på langs.
Skær løgene i kvarter.
Kom alle ingredienser i gryden. (Der skal ikke salt i).
Kom vand i til pølsen lige er dækket.
Kog rullepølsen i 2 timer. Den må ikke bulderkoge.
Pres rullepølsen natten over i køleskab. Hvis du ikke har en rullepølse, så brug et par skære brædder og 2 skruetvinger.

<google>DANSK</google>

id=siteTree