Hjemmelavet hønsesalat: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
 
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Frokostretter}}
[http://www.example.com link title]===Ingredienser===
[http://www.example.com link title]===Ingredienser===
* 300 g stegt kyllingefilet i strimler
* 300 g stegt kyllingefilet i strimler

Latest revision as of 14:58, 4 December 2016

link title===Ingredienser===

  • 300 g stegt kyllingefilet i strimler
  • 140 g mayonnaise
  • 100 g asparges fra glas (drænet vægt - det er ca. ½ glas)
  • 100 g stegte champignon
  • ½ tsk karry
  • ½ tsk dijon sennep
  • salt
  • groft peber

Evt pynt:

  • 4 tynde skiver bacon skåret i 1,5 cm stykker og stegt
  • karse

Fremgangsmåde

Kom kyllingen ud på et skærebræt, og hak det groft med en stor kniv.
Hak de stegte champignon med en kniv, og skær aspargsene i ca. 1 cm lange stykker.
Bland kylling, champignon og mayonaise godt sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Til sidst vendes aspargsene forsigtigt i.

Pynt evt. med ristedt bacon og karse.

Varier evt. med 1 tsk dijon sennep, frisk esdragon eller timian, forårsløg eller fintsnittet blegselleri.

<google>DANSK</google>

id=siteTree