Hjemmelavet hønsesalat: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 15: Line 15:
Bland kylling, champignon og mayonaise godt sammen i en skål, og smag til med salt og peber.<br>
Bland kylling, champignon og mayonaise godt sammen i en skål, og smag til med salt og peber.<br>
Til sidst vendes aspargsene forsigtigt i.<br>
Til sidst vendes aspargsene forsigtigt i.<br>
Pynt evt. med ristedt bacon og karse.<br>


Varier evt. med 1 tsk dijon sennep, frisk esdragon eller timian, forårsløg eller fintsnittet blegselleri.
Varier evt. med 1 tsk dijon sennep, frisk esdragon eller timian, forårsløg eller fintsnittet blegselleri.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 13:06, 29 November 2015

Ingredienser

  • 300 g stegt kyllingefilet i strimler
  • 140 g mayonnaise
  • 100 g asparges fra glas (drænet vægt - det er ca. ½ glas)
  • 100 g stegte champignon
  • ½ tsk karry
  • ½ tsk dijon sennep
  • salt
  • groft peber

Fremgangsmåde

Kom kyllingen ud på et skærebræt, og hak det groft med en stor kniv.
Hak de stegte champignon med en kniv, og skær aspargsene i ca. 1 cm lange stykker.
Bland kylling, champignon og mayonaise godt sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Til sidst vendes aspargsene forsigtigt i.

Pynt evt. med ristedt bacon og karse.

Varier evt. med 1 tsk dijon sennep, frisk esdragon eller timian, forårsløg eller fintsnittet blegselleri.

<google>DANSK</google>

id=siteTree