Helstegt oksemørbrad på Weber grill: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(New page: {{Opskrifter}} Fold den tynde ende af mørbraden ind, og snør den sammen, så mørbraden har samme tykkelse over det hele. Drys salt og peber på hele vejen rundt om mørbraden. Sæt e...)
 
No edit summary
Line 5: Line 5:
Drys salt og peber på hele vejen rundt om mørbraden.
Drys salt og peber på hele vejen rundt om mørbraden.


Sæt et stegetermometer midt i mørbraden på det tykkeste sted. Brug et elektronisk med ledning, så låget ikke skal åbnes igen før den er færdig.
Sæt et stegetermometer midt i mørbraden på det tykkeste sted.<br>
Brug et elektronisk med ledning, så låget ikke skal åbnes igen før den er færdig.


Grill mørbraden ved indirekte varme til stegetermometret viser 60°.<br>
Grill mørbraden ved indirekte varme til stegetermometret viser 60°.<br>

Revision as of 07:01, 26 July 2009


Fold den tynde ende af mørbraden ind, og snør den sammen, så mørbraden har samme tykkelse over det hele.

Drys salt og peber på hele vejen rundt om mørbraden.

Sæt et stegetermometer midt i mørbraden på det tykkeste sted.
Brug et elektronisk med ledning, så låget ikke skal åbnes igen før den er færdig.

Grill mørbraden ved indirekte varme til stegetermometret viser 60°.
Den må ikke få mere og det går ret hurtigt til sidst, så hold øje med den.

Lad mørbraden vile i 20 minutter tildækket med folie og viskestykke.
(Efter de 20 minutter vil kernetemperaturen være nået til ca. 66°.)

Serveres straks, f.eks. med grøn salat og nye kartofler med smør og salt.

<google>DANSK</google>

id=siteTree