Helstegt Oksetyndsteg: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 1 oksetyndsteg ====Fremgangsmåde==== Gnid stegen med salt og peber.<br> Brun den ved 225 i ca. 15 min.<br> Dæmp varmen til 175 og steg vi…')
 
No edit summary
 
(2 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Hovedretter}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 1 oksetyndsteg
* 1 oksetyndsteg
Line 5: Line 5:
====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Gnid stegen med salt og peber.<br>
Gnid stegen med salt og peber.<br>
Brun den ved 225 i ca. 15 min.<br>
Brun den i ovnen ved 225º i ca. 15 min.<br>
Dæmp varmen til 175 og steg videre i ca. 35 min.<br>
Dæmp varmen til 175º og steg videre i ca. 35 min.<br>
Sluk ovnen, og lad stegen stå i 5 min i den slukkede ovn.<br>
Sluk ovnen, og lad stegen stå i 5 min i den slukkede ovn.<br>
Tag stegen ud, og lad den hvile i 10 min inden udskæring.<br>
Tag stegen ud, og lad den hvile i 10 min inden udskæring.<br>

Latest revision as of 03:52, 23 December 2016

Ingredienser

  • 1 oksetyndsteg

Fremgangsmåde

Gnid stegen med salt og peber.
Brun den i ovnen ved 225º i ca. 15 min.
Dæmp varmen til 175º og steg videre i ca. 35 min.
Sluk ovnen, og lad stegen stå i 5 min i den slukkede ovn.
Tag stegen ud, og lad den hvile i 10 min inden udskæring.

Serveres f.eks. med grøn salat og nye kartofler med smør og salt.

<google>DANSK</google>

id=siteTree