Gylden italiensk suppe: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Supper}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 3-4 kartofler
* 3-4 kartofler

Revision as of 15:11, 4 December 2016

Ingredienser

  • 3-4 kartofler
  • 2 gulerødder
  • 1 løg
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 7 dl grøntsagsbouillon
  • 2 fed knust hvidløg
  • chili
  • salt
  • peber
  • estragon, timian eller oregano

Fremgangsmåde

Skræl og skær kartoflerne i tynde skiver.
Skræl gulerødderne og riv dem.
Pil og hak løget.
Svits grøntsagerne i en gryde i smør og olie uden at de tager farve.
Tilsæt dåse tomater samt bouillon knust hvidløg og lidt salt og peber.
Lad suppen koge til kartoflerne koger ud.
Pisk suppen igennem så kartoflerne moses i mindre stykker.
Smag til med krydderurter og chili.


Server suppen rygende varm med godt brød.

<google>DANSK</google>

id=siteTree