Grillet lammerack: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with "{{Hovedretter}} ====Ingredienser==== ====Fremgangsmåde==== <google>DANSK</google>")
 
No edit summary
 
Line 1: Line 1:
{{Hovedretter}}
{{Hovedretter}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
Rub:
2 spsk Santa Maria-peberblanding
1 spsk løgpulver
1 spsk hvidløgspulver
½ spsk spidskommen
1 spsk paprika
1 spsk salt
1/4 tsk kanel
Glace:
5 tsk. Dijon-sennep
5 tsk akaciehonning
1 spsk lammerub


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Lammeracks eller lammeculotter rubbes og lægges i køleskab en halv time.<br>
Grilles ved 180°C i 20-35 minutter, pensles med glace et par gange undervejs.<br>


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 09:00, 21 May 2019

Ingredienser

Rub: 2 spsk Santa Maria-peberblanding 1 spsk løgpulver 1 spsk hvidløgspulver ½ spsk spidskommen 1 spsk paprika 1 spsk salt 1/4 tsk kanel

Glace: 5 tsk. Dijon-sennep 5 tsk akaciehonning 1 spsk lammerub

Fremgangsmåde

Lammeracks eller lammeculotter rubbes og lægges i køleskab en halv time.
Grilles ved 180°C i 20-35 minutter, pensles med glace et par gange undervejs.

<google>DANSK</google>

id=siteTree