Grapefrugt: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 6: Line 6:
Grapefrugterne deles på tværs.
Grapefrugterne deles på tværs.


Skær forsigtigt rundt langs kanten på hver halvdel så kødet frigøres lidt. Slær derefter kødet først i kvarter og så i ottendedele uden at skære gennem skrællen.
Skær forsigtigt rundt langs kanten på hver halvdel så kødet frigøres lidt. Skær derefter kødet først i kvarter og så i ottendedele uden at skære gennem skrællen.


Server grapefrugterne på tallerkner. Spises med ske.
Server grapefrugterne på tallerkner. Spises med ske.

Revision as of 07:46, 3 February 2008

Ingredienser

  • Grapefrugt (½ grapefrugt pr. person)

Fremgangsmåde

Grapefrugterne deles på tværs.

Skær forsigtigt rundt langs kanten på hver halvdel så kødet frigøres lidt. Skær derefter kødet først i kvarter og så i ottendedele uden at skære gennem skrællen.

Server grapefrugterne på tallerkner. Spises med ske.

Hvis man serverer 2 halve til hver person kan grapefrugterne serveres i et stort.

<google>DANSK</google>

id=siteTree