Grøn bønnesalat: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 600 g frosne grønne bønner - Haricots Verts * ====Fremgangsmåde==== <google>DANSK</google>') |
No edit summary |
||
Line 2: | Line 2: | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 600 g frosne grønne bønner - Haricots Verts | * 600 g frosne grønne bønner - Haricots Verts | ||
* | * 1 løg | ||
=====Dressing===== | |||
* 2/3 dl olie | |||
* 1/3 dl hvid balsamico eddike eller 1/4 dl hvidvins eddike | |||
* 1 tsk salt | |||
* 2 knivsids peber | |||
* 1 tsk sukker | |||
* 1 tsk (med top) sennep | |||
* 2 fed hvidløg | |||
====Fremgangsmåde==== | |||
Lav dressingen først, kom det hele i en melryster og ryst kraftigt til dressingen har en halvtyk uklar konsistens. | |||
Tag en stor gryde, og kom 2-3cm vand i bunden.<br> | |||
Bring vandet i kog.<br> | |||
Når vandet koger hældes posen med bønner i, og der drysses med 1-2 tsk salt. | |||
Læg låg på, og lad bønnerne koge i dampen i 5 min.<br> | |||
Imens bønnerne koger pilles løget, og hakkes fint med en kniv.<br> | |||
Fordel bønnerne i et fladt fad, og drys de hakkede løg over.<br> | |||
Mens bønnerne stadig er varme, hældes dressingen over.<br> | |||
Lad bønnesalaten hvile i køleskabet til den er helt kold. | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 16:34, 10 April 2013
Ingredienser
- 600 g frosne grønne bønner - Haricots Verts
- 1 løg
Dressing
- 2/3 dl olie
- 1/3 dl hvid balsamico eddike eller 1/4 dl hvidvins eddike
- 1 tsk salt
- 2 knivsids peber
- 1 tsk sukker
- 1 tsk (med top) sennep
- 2 fed hvidløg
Fremgangsmåde
Lav dressingen først, kom det hele i en melryster og ryst kraftigt til dressingen har en halvtyk uklar konsistens.
Tag en stor gryde, og kom 2-3cm vand i bunden.
Bring vandet i kog.
Når vandet koger hældes posen med bønner i, og der drysses med 1-2 tsk salt.
Læg låg på, og lad bønnerne koge i dampen i 5 min.
Imens bønnerne koger pilles løget, og hakkes fint med en kniv.
Fordel bønnerne i et fladt fad, og drys de hakkede løg over.
Mens bønnerne stadig er varme, hældes dressingen over.
Lad bønnesalaten hvile i køleskabet til den er helt kold.
<google>DANSK</google>