Grøn ærtesuppe med bacon: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 23: Line 23:


Suppen arrangeres i portions skåle, der pyntes med bacon tern.<br>
Suppen arrangeres i portions skåle, der pyntes med bacon tern.<br>
Ærtesuppen kan også serveres med [[Peberrodscreme]].
<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 13:20, 13 February 2013

Ingredienser

  • 2 rødløg
  • 4 fed hvidløg
  • 700 g frosne ærter
  • 6 dl vand
  • 2 terninger grøntsagsbouillon
  • ½ tsk peber
  • 1 dl piskefløde
  • saften fra ½ citron
  • ca 1 stk salt
  • olivenolie
  • 200 g bacon

Fremgangsmåde

Skær bacon i tern, og steg det imens resten af suppen laves. Løg og hvidløg hakkes fint, og svitses lidt i olien til løgene bliver klare.
Kom ærterne ved, vend dem med et par gange.
Tilsæt vand og bouillon terninger og peber.
Bring suppen i kog og lad den koge i 10 minutter.
Blend suppen med en stavblender, til den har en passende konsistens, den behøver ikke være helt fint pureret.
Kom fløden ved, og smag til med citron og salt.

Suppen arrangeres i portions skåle, der pyntes med bacon tern.
Ærtesuppen kan også serveres med Peberrodscreme. <google>DANSK</google>

id=siteTree