Fyldte peberfrugter: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Hovedretter}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 8 store røde peberfrugter som kan stå på spidsen
* 8 store røde peberfrugter som kan stå på spidsen

Revision as of 03:42, 23 December 2016

Ingredienser

  • 8 store røde peberfrugter som kan stå på spidsen
  • 2dl ris
  • 5 små løg eller 2 store (300g)
  • 6 fed hvidløg
  • 175g oliven
  • 400 g feta
  • 15 cocktail tomater (235g)
  • 3 dl rødvin
  • 800g hakket lammekød
  • 1 knivspids cayennepeber
  • 1 spsk salt
  • 1 spsk oregano
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk sort peber
  • revet ost til gratinering

Fremgangsmåde

Risene koges i 3 dl vand i 14 minutter, lad dem derefter blive i gryden under låg i 10 min.
Løget hakkes, hvidløg hakkes med en kniv, tomaterne skæres i tern, oliven deles i halve, fetaen skæres i tern og tomaterne skæres i kvarte.
Resten af ingredienserne bortset fra den revne ost kommes i, og farsen røres godt sammen.
Peberfrugterne udhules ved at skære toppen af omkring stilken, men ikke helt ud til kanten.
Fyldet kommes i, der må gerne være lidt 'top på'.

De fyldte peberfrugter kommes i et smurt fad og bages ved 180º varmluft i 45-60 min - 1 time (osten drysses på når der er 10 min tilbage).
Serveres med hjemmebagte flutes.

<google>DANSK</google>

id=siteTree