Fyldte peberfrugter: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 8 store røde peberfrugter som kan stå på spidsen * 2dl ris * 5 små løg eller 2 store (300g) * 6 fed hvidløg * 175g oliven * 400 g feta…')
 
No edit summary
Line 20: Line 20:
====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Risene koges i 3dl vand i 14 minutter, lad dem derefter blive i gryden under låg i 10 min.<br>
Risene koges i 3dl vand i 14 minutter, lad dem derefter blive i gryden under låg i 10 min.<br>
Løget hakkes, hvidløg hakkes med en kniv, peberfrugterne skæres i tern, oliven deles i halve, fetaen skæres i tern og tomaterne skæres i kvarte.<br>
Løget hakkes, hvidløg hakkes med en kniv, tomaterne skæres i tern, oliven deles i halve, fetaen skæres i tern og tomaterne skæres i kvarte.<br>
Resten af ingredienserne bortset fra ost kommes i, og farsen røres godt sammen.<br>
Resten af ingredienserne bortset fra den revne ost kommes i, og farsen røres godt sammen.<br>
Peberfrugterne udhules ved at skære toppen af omkring stilken, men ikke helt ud til kanten.<br>
Peberfrugterne udhules ved at skære toppen af omkring stilken, men ikke helt ud til kanten.<br>
Fyldet kommes i, der må gerne være lidt 'top på'.<br>
Fyldet kommes i, der må gerne være lidt 'top på'.<br>

Revision as of 20:52, 16 February 2012

Ingredienser

  • 8 store røde peberfrugter som kan stå på spidsen
  • 2dl ris
  • 5 små løg eller 2 store (300g)
  • 6 fed hvidløg
  • 175g oliven
  • 400 g feta
  • 15 cocktail tomater (235g)
  • 3 dl rødvin
  • 800g hakket lammekød
  • 1 knivspids cayennepeber
  • 1 spsk salt
  • 1 spsk oregano
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk sort peber
  • revet ost til gratinering

Fremgangsmåde

Risene koges i 3dl vand i 14 minutter, lad dem derefter blive i gryden under låg i 10 min.
Løget hakkes, hvidløg hakkes med en kniv, tomaterne skæres i tern, oliven deles i halve, fetaen skæres i tern og tomaterne skæres i kvarte.
Resten af ingredienserne bortset fra den revne ost kommes i, og farsen røres godt sammen.
Peberfrugterne udhules ved at skære toppen af omkring stilken, men ikke helt ud til kanten.
Fyldet kommes i, der må gerne være lidt 'top på'.

De fyldte peberfrugter kommes i et smurt fad og bages ved 180º varmluft i 45-60 min - 1 time (osten drysses på når der er 10 min tilbage).
Serveres med hjemmebagte flutes.

<google>DANSK</google>

id=siteTree