Frittata - Italiensk omelet med løg, spinat og ost: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(New page: {{Opskrifter}} <seo title="Opskrifter" /> ====Ingredienser==== * olivenolie * 4 løg i tynde skiver * 4 fed presset hvidløg * 200 g friske spinatblade, grofthakket * 6 letpiskede æg * 9...)
 
No edit summary
 
(One intermediate revision by the same user not shown)
Line 13: Line 13:
* 1 spsk. frisk basilikum, hakket
* 1 spsk. frisk basilikum, hakket
* 1 spsk. frisk salvie, hakket
* 1 spsk. frisk salvie, hakket
 
* 2 tsk salt
====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====


Opvarm olien i en gryde og kom løg og hvidløg i.<br>
Opvarm olien i en gryde og kom løg, hvidløg og salt i.<br>
Lad det simre under låg i 20 minutter, mens der røres af og til, eller til løget er meget blødt.<br>
Lad det simre under låg i 20 minutter, mens der røres af og til, eller til løget er meget blødt.<br>
Tilsæt spinat og rør til den falder sammen. Bland løgblandingen med æggene, ostene og urterne i en skål. Bland det hele godt.<br>
Tilsæt spinat og rør til den falder sammen. Bland løgblandingen med æggene, ostene og urterne i en skål. Bland det hele godt.<br>
Hæld æggeblandingen over i en opvarmet, olieret pande som kan tåle at komme i ovnen og lad den stege ved svag varme i ca. 10 minutter eller til midten begynder at blive fast.<br>
Hæld æggeblandingen over i en opvarmet, olieret pande som kan tåle at komme i ovnen og lad den stege ved svag varme i ca. 10 minutter eller til midten begynder at blive fast.<br>
Sæt panden under grill til frittataen er fast og overfladen let gylden.
Sæt panden under grill til frittataen er fast og overfladen let gylden.
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 23:44, 10 November 2010

<seo title="Opskrifter" />

Ingredienser

  • olivenolie
  • 4 løg i tynde skiver
  • 4 fed presset hvidløg
  • 200 g friske spinatblade, grofthakket
  • 6 letpiskede æg
  • 90 g cheddar, revet
  • 90 g ricottaost
  • 30g fintrevet, frisk parmesanost
  • 1 spsk. frisk basilikum, hakket
  • 1 spsk. frisk salvie, hakket
  • 2 tsk salt

Fremgangsmåde

Opvarm olien i en gryde og kom løg, hvidløg og salt i.
Lad det simre under låg i 20 minutter, mens der røres af og til, eller til løget er meget blødt.
Tilsæt spinat og rør til den falder sammen. Bland løgblandingen med æggene, ostene og urterne i en skål. Bland det hele godt.
Hæld æggeblandingen over i en opvarmet, olieret pande som kan tåle at komme i ovnen og lad den stege ved svag varme i ca. 10 minutter eller til midten begynder at blive fast.
Sæt panden under grill til frittataen er fast og overfladen let gylden.

<google>DANSK</google>

id=siteTree