Frikadeller: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 3: Line 3:


* 1 kg hakket kalv og flæsk
* 1 kg hakket kalv og flæsk
* 5 skiver brød
* 5 skiver brød - eller 2 dl havregryn
* 1 dl hvidvin
* 1 dl hvidvin
* 1 dl mælk
* 1 dl mælk
* 2 æg
* 2 æg
* 4 spsk revet parmesanost
* 4 spsk revet parmesanost
* 2 tsk rosmarin eller frisk timian
* 1 tsk rosmarin eller frisk timian
* 4 spsk hakket persille
* 4 spsk hakket persille - eller 1 tsk timian
* 2 fed pressset hvidløg
* 2 fed pressset hvidløg
* 4 tsk salt
* 1 tsk peber


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====

Revision as of 19:56, 2 March 2011

Ingredienser

  • 1 kg hakket kalv og flæsk
  • 5 skiver brød - eller 2 dl havregryn
  • 1 dl hvidvin
  • 1 dl mælk
  • 2 æg
  • 4 spsk revet parmesanost
  • 1 tsk rosmarin eller frisk timian
  • 4 spsk hakket persille - eller 1 tsk timian
  • 2 fed pressset hvidløg
  • 4 tsk salt
  • 1 tsk peber

Fremgangsmåde

Skær brødet i tern, og udblød det vin og mælk.
Bland alle ingredienserne sammen, og rør til farsen er smidig.

<google>DANSK</google>

id=siteTree