Fransk løgsuppe med gratineret ostebrød: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
 
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Supper}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 750g løg
* 750g løg

Latest revision as of 15:04, 4 December 2016

Ingredienser

  • 750g løg
  • 4 fed hvidløg
  • 75g margarine
  • 2 tsk. salt
  • 1 l. bouillon
  • 3 dl. hvidvin
  • 2½ spsk. karry
  • 1 spsk. karry
  • brødskiver
  • revet parmesanost (andet kan også bruges, evt. en blanding)

Fremgangsmåde

Løgene pilles og skæres i tynde skiver, der ristes gyldne og klare i margarinen.
Tilsæt nu karry, bouillon, hvidløg, paprika og hvidvin.
Suppen småkoger 20-30 min.
Smag suppen til.
Kom suppen i portions skåle.
Læg en skive brød øverst i hver skål.
Drys revet ost på brødskiverne og gratiner suppen i ovnen ved 250º i ca. 15 min.
Når skålene tages ud af ovnen sættes de på hver sin tallerken og serveres rygende varme.

<google>DANSK</google>

id=siteTree