Fransk løgsuppe med gratineret ostebrød: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
 
(2 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Supper}}
<seo title="Opskrifter" />
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 750g løg
* 750g løg
Line 11: Line 10:
* 1 spsk. karry
* 1 spsk. karry
* brødskiver
* brødskiver
* revet parmasanost (andet kan også bruges, evt. en blanding)
* revet parmesanost (andet kan også bruges, evt. en blanding)


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Line 20: Line 19:
Kom suppen i portions skåle.<br>
Kom suppen i portions skåle.<br>
Læg en skive brød øverst i hver skål.<br>
Læg en skive brød øverst i hver skål.<br>
Drys revest ost på brødskiverne og gratiner suppen i ovnen ved 250.<br>
Drys revet ost på brødskiverne og gratiner suppen i ovnen ved 250º i ca. 15 min.<br>
Når skålene tages ud af ovnen sættes de på hver sin tallerken og serveres rygende varme.
Når skålene tages ud af ovnen sættes de på hver sin tallerken og serveres rygende varme.
   
   
<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 15:04, 4 December 2016

Ingredienser

  • 750g løg
  • 4 fed hvidløg
  • 75g margarine
  • 2 tsk. salt
  • 1 l. bouillon
  • 3 dl. hvidvin
  • 2½ spsk. karry
  • 1 spsk. karry
  • brødskiver
  • revet parmesanost (andet kan også bruges, evt. en blanding)

Fremgangsmåde

Løgene pilles og skæres i tynde skiver, der ristes gyldne og klare i margarinen.
Tilsæt nu karry, bouillon, hvidløg, paprika og hvidvin.
Suppen småkoger 20-30 min.
Smag suppen til.
Kom suppen i portions skåle.
Læg en skive brød øverst i hver skål.
Drys revet ost på brødskiverne og gratiner suppen i ovnen ved 250º i ca. 15 min.
Når skålene tages ud af ovnen sættes de på hver sin tallerken og serveres rygende varme.

<google>DANSK</google>

id=siteTree