Fransk løgsuppe med gratineret ostebrød: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(New page: {{Opskrifter}} <seo title="Opskrifter" /> ====Ingredienser==== * 750g løg 4 fed hvidløg 75g margarine 2 tsk. salt boullion 2½ spsk. karry 1 spsk. karry ====Fremgangsmåde==== Løgene p...)
 
No edit summary
 
(3 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Supper}}
<seo title="Opskrifter" />
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 750g løg
* 750g løg
4 fed hvidløg
* 4 fed hvidløg
75g margarine
* 75g margarine
2 tsk. salt
* 2 tsk. salt
boullion
* 1 l. bouillon
2½ spsk. karry
* 3 dl. hvidvin
1 spsk. karry
* 2½ spsk. karry
* 1 spsk. karry
* brødskiver
* revet parmesanost (andet kan også bruges, evt. en blanding)


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Løgene pilles og skæres i tynde skiver, der ristes gyldne og klare i margarinen.
Løgene pilles og skæres i tynde skiver, der ristes gyldne og klare i margarinen.<br>
Tilsæt  nu hvidløg, karry, bouillon
Tilsæt  nu karry, bouillon, hvidløg, paprika og hvidvin.<br>
 
Suppen småkoger 20-30 min.<br>
Smag suppen til.<br>
Kom suppen i portions skåle.<br>
Læg en skive brød øverst i hver skål.<br>
Drys revet ost på brødskiverne og gratiner suppen i ovnen ved 250º i ca. 15 min.<br>
Når skålene tages ud af ovnen sættes de på hver sin tallerken og serveres rygende varme.
<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 15:04, 4 December 2016

Ingredienser

  • 750g løg
  • 4 fed hvidløg
  • 75g margarine
  • 2 tsk. salt
  • 1 l. bouillon
  • 3 dl. hvidvin
  • 2½ spsk. karry
  • 1 spsk. karry
  • brødskiver
  • revet parmesanost (andet kan også bruges, evt. en blanding)

Fremgangsmåde

Løgene pilles og skæres i tynde skiver, der ristes gyldne og klare i margarinen.
Tilsæt nu karry, bouillon, hvidløg, paprika og hvidvin.
Suppen småkoger 20-30 min.
Smag suppen til.
Kom suppen i portions skåle.
Læg en skive brød øverst i hver skål.
Drys revet ost på brødskiverne og gratiner suppen i ovnen ved 250º i ca. 15 min.
Når skålene tages ud af ovnen sættes de på hver sin tallerken og serveres rygende varme.

<google>DANSK</google>

id=siteTree