Fransk løgsuppe med gratineret ostebrød: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 11: Line 11:
* 1 spsk. karry
* 1 spsk. karry
* brødskiver
* brødskiver
* revet parmasanost (andet kan også bruges, evt. en blanding)
* revet parmesanost (andet kan også bruges, evt. en blanding)


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Line 20: Line 20:
Kom suppen i portions skåle.<br>
Kom suppen i portions skåle.<br>
Læg en skive brød øverst i hver skål.<br>
Læg en skive brød øverst i hver skål.<br>
Drys revest ost på brødskiverne og gratiner suppen i ovnen ved 250.<br>
Drys revet ost på brødskiverne og gratiner suppen i ovnen ved 250º i ca. 15 min.<br>
Når skålene tages ud af ovnen sættes de på hver sin tallerken og serveres rygende varme.
Når skålene tages ud af ovnen sættes de på hver sin tallerken og serveres rygende varme.
   
   
<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 13:49, 4 November 2008

<seo title="Opskrifter" />

Ingredienser

  • 750g løg
  • 4 fed hvidløg
  • 75g margarine
  • 2 tsk. salt
  • 1 l. bouillon
  • 3 dl. hvidvin
  • 2½ spsk. karry
  • 1 spsk. karry
  • brødskiver
  • revet parmesanost (andet kan også bruges, evt. en blanding)

Fremgangsmåde

Løgene pilles og skæres i tynde skiver, der ristes gyldne og klare i margarinen.
Tilsæt nu karry, bouillon, hvidløg, paprika og hvidvin.
Suppen småkoger 20-30 min.
Smag suppen til.
Kom suppen i portions skåle.
Læg en skive brød øverst i hver skål.
Drys revet ost på brødskiverne og gratiner suppen i ovnen ved 250º i ca. 15 min.
Når skålene tages ud af ovnen sættes de på hver sin tallerken og serveres rygende varme.

<google>DANSK</google>

id=siteTree