Forret med varmrøget laks og rygeostcreme: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
 
(One intermediate revision by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Forretter}}
{{Forretter}}
[[File:Forret_med_varmrøget_laks_og_rygeostcreme.jpg]]
[[File:Forret_med_varmrøget_laks_og_rygeostcreme.jpg|700px]]


4 personer
4 personer

Latest revision as of 16:56, 12 June 2017

Forret med varmrøget laks og rygeostcreme.jpg

4 personer

Ingredienser

  • 200 g rygeost
  • 6 spsk creme fraiche eller yoghurt naturel
  • saften af 1/2 citron
  • salt
  • peber
  • 1/2 rødløg
  • 1/4 agurk
  • evt. radiser
  • evt. grønne asparger
  • 100 g varmrøget laks
  • 8 skiver flutes eller 4 skiver godt friskbagt rugbrød
  • groft sort peber

Fremgangsmåde

Rør rygeost, creme fraiche og citronsaft sammen til en luftig creme. Smag til med salt og peber.
Hak rødløg og agurk fint.
Fjern skindet fra den varmrøgede laks.
Del laksen i mindre stykker.
Rist evt. brødet og lad det køle lidt af. Smør rygeostcreme på og drys med lidt peber.
Drys med finthakket rødløg og pynt med agurkestrimler.
Hvis du har det så put lidt radiser i skiver, eller et par smørdampede grønne asparges over.
Læg et stykke varmrøget laks ovenpå.

<google>DANSK</google>

id=siteTree