Fondue

From Yggenyk
Revision as of 07:35, 3 October 2010 by WikiSysop (talk | contribs) (Created page with '{{Opskrifter}} <seo title="Opskrifter" /> ====Ingredienser==== ====Fremgangsmåde==== Olien opvarmes på en kogeplade til 180º. Man kan se om den er varm nok, ved at stille den…')
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

<seo title="Opskrifter" />

Ingredienser

Fremgangsmåde

Olien opvarmes på en kogeplade til 180º. Man kan se om den er varm nok, ved at stille den svovlfrie ende af en tændstik ned i olien. Hvis det syder rundt om tændstikken, er det varme nok.
Husk altid at have låget nær ved gryden, så man kan lægge det på, hvis der går ild i olien. Kom aldrig vand på varm olie.

<google>DANSK</google>

id=siteTree