Focaccia: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 5: Line 5:
*800 g Mel af god kvalitet f.eks. Italiensk Hvedemel. (Man kan også bruge 700 g Hvedemel og  100 g Durumhvede mel).
*800 g Mel af god kvalitet f.eks. Italiensk Hvedemel. (Man kan også bruge 700 g Hvedemel og  100 g Durumhvede mel).
*1/2 Pakke gær (1/4 Pakke hvis det hæver i køleskab natten over)
*1/2 Pakke gær (1/4 Pakke hvis det hæver i køleskab natten over)
*2 tsk. salt
*2 tsk. Salt
*Olie ½ dl i dejen + det der skal bruges til pensling
*Olie ½ dl i dejen + det der skal bruges til pensling



Revision as of 17:14, 28 October 2007

Ingredienser

  • 6,5 dl Vand
  • 800 g Mel af god kvalitet f.eks. Italiensk Hvedemel. (Man kan også bruge 700 g Hvedemel og 100 g Durumhvede mel).
  • 1/2 Pakke gær (1/4 Pakke hvis det hæver i køleskab natten over)
  • 2 tsk. Salt
  • Olie ½ dl i dejen + det der skal bruges til pensling

Pynt

  • Salt
  • Olie
  • Rosmarin
  • Oliven (uden sten)

Fremgangsmåde

Alt blandes med grydeske i stor skål.
Hæver til det er nok, mindst en time, kan også langtidshæve natten over i køleskab.
Hældes ud i bradepande på bagepapir.
Hæver ca. 30 min.
Oliven trykkes forsigtigt ned i dejen med ca. 8 cm mellemrum så de er næsten dækket.
Pensles med olie (rigeligt) og drysses med salt og rosmarin.
Bages ved 180º varmluft 40 min. (ikke mere, så bliver det lidt for sprødt).


<google>DANSK</google>

id=siteTree